Васил Бачев: Сами сме си виновни

Васил Бачев: Сами сме си виновни

Крилото на Академик Пловдив Васил Бачев говори след драматичното поражение от Рилски спортист със 78:79 в двубой от 18-ия кръг на НБЛ. Реализаторът завърши срещата с 16 точки и 5 асистенции срещу лидерите във временното класиране.

Рилски изкова победа №17 без треньора си и основен играч в Пловдив
Рилски изкова победа №17 без треньора си и основен играч в Пловдив

“Всичко се дължи на работата. Работим добре, напуснахме се един към друг. Не искам пак да се оправдаваме с повечето гостувания в началото на сезона, но може би това изигра някаква роля за лошото ни начало. Радвам се, че по някакъв начин преобърнахме сезона. Днес просто трябва да си спечелим мача, защото водихме с голяма разлика. Очаквахме труден мач, но сами сме си виновни. 

Пълната зала се дължи на Александър Груев. Всички трябва да сме му благодарни. Публиката е жива, за което им благодаря. Надявам се да продължават да ни подкрепят и да ги радваме с победи. Имаме още какво да подобряваме. Ние сме отборът в лигата, който прави най-много технически грешки и трябва да подобрим това нещо. Трябва да се подобряваме в този аспект и оттам ще ни се подобри играта в двете фази”, сподели Васил Бачев.

Още от Баскетбол

Виж всички