Вицепрезидент на БФВ пред Sportal.bg: Всички искаме и се надяваме Матей Казийски да помогне на националния отбор на България

Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол и един от президентите на волейболен клуб Левски София Давид Давидов бе специален гост днес във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

“Пламен Константинов е изключително мотивиран да работи с националния отбор на България, а освен това мисли и за развитието като цяло на волейбола в България. Следи, интересува се, занимава се. Наскоро Пламен Константинов, проведе среща с Андреа Буратини и Мирослав Живков, наставниците на подрастващите. Разбирателството между тях е много добро. Аз лично се надявам Пламен Константинов дълго да е на този пост и да постига резултати, които всички искаме”, заяви Давид Давидов във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

4 Давид Давидов гостува в "Block out"

“До колкото знам, Пламен Константинов се е заел да говори с всички волейболисти, които иска да играят за националния отбор на България. Сред тях е и Матей Казийски. до къде са стигнали разговорите, аз лично не знам. Но като част от ръководството на БФ Волейбол, и като фен на волейбола, искам и се надявам, както и всички останали, Матей Казийски да помогне на националния отбор на България. До момента нямаме ясен положителен или отрицателен отговор от него, но всички, които обичат волейбола в България се надяват отново Матей Казийски да играе за националния отбор на България”, добави Давид Давидов пред Sportal.bg.

4 Давид Давидов гостува в "Block out" Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"
Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"
Владо Николов: С Матей Казийски в състава, България ще играе на Олимпиада!
Владо Николов: С Матей Казийски в състава, България ще играе на Олимпиада!

Снимки: Борислав Трошев

Още от Волейбол

Виж всички