ММА боецът Георги Валентинов влиза в Survivor

ММА боецът Георги Валентинов влиза в Survivor

ММА боецът Георги Валентинов влиза в риалити шоуто Survivor, което се завръща по bTV с впечатляващ каст, невиждани по мащаба си игри и изпитания и с нов начин на реализация, при който предаването ще се излъчва почти в реално време. Предстоящият седми сезон на "Survivor" не само ще задейства инстинкта за оцеляване на играчите, но ще предложи нови емоции на феновете, които ще изживеят приключението едновременно с участниците в него.

Сред популярните лица в Survivor 7 ще бъдатоще футболистът Благой Георгиев, кулинарното гуру Божана Кацарова, певицата Татяна, влогърът Стефан Попов - Чефо, актрисата Снежана Макавеева, колегата ѝ Филип Буков, както и други познати лица - атлетът и модел Иван Булкин, моделът Марго Купър и инфлуенсърката Стефани Разсолков. Всички те ще бъдат част от племето "Известни", а срещу тях ще се изправи племето "Войни"- мъже и жени с изключителни качества и постижения в различни сфери на живота. Сред тях са брокер, гемолог, екскурзовод, студент, юрист и други.

"Всеки, който ме познава знае, че обичам предизвикателствата," сподели Валентинов след обявяване на новинта. "Вярвам, че всяко нещо по пътя ми, ме изгражда и калява характера ми.

На прага съм на нещо ново за мен, за което ще са ми нужни много воля, сила и увереност! Готов съм да вляза в Сървайвър и да го покоря!"

Локацията за провеждане на съревнованията помежду им ще бъде в Карибско море. За да стигнат до финала и да грабнат титлата "Последният оцелял" в многокомпонентната игра, те ще трябва да покажат комплексни качества - устойчива психика, физическа сила, находчивост, комуникативност и стратегическо мислене.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти