Влахович отрeче мръсните секс слухове за звездите на Сърбия

Влахович отрeче мръсните секс слухове за звездите на Сърбия

Бурен секс скандал разтресе отбора на Сърбия на Световното първенство в Катар. Според разпространени в социалните мрежи слухове двамата нападатели Лука Йович и Душан Влахович са преспали с партньорките на своите съотборници Предраг Райкович и Неманя Гудел.

 На пресконференция Влахович бе попитан каква е обстановката в отбора, а той реагира остро, започвайки изказването си с думите:

“Никога не съм правил това преди, но сега трябва. Името ми се споменава и затова реагирам. Това са измислици, разпространявани от глупави, зли хора, които нямат какво друго да правят и искат да навредят на националния отбор. Нищо друго не стои зад това.Ние сме по-сплотени като отбор от всякога. Ще предприема правни действия срещу виновниците за тези слухове", заяви Влахович, цитиран от "Билд".

Лука Йович публикува снимка в Инстагам, за да опровергае слуховете. На нея Йович и Гудел са в съблекалнята. И двамата се усмихват. А текстът към поста му гласи: “Готови следващия мач!”

Междувременно Ана Райкович съко се изказа в социалната мрежа. Под снимка, на която е по-оскъдни бикини, тя написа: “Завистниците измислят история, глупаците я разпространяват, а идиотите й вярват”.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти