Гледай на живо

Как ще се отразят на Манчестър Сити повдигнатите обвинения - Гледайте "Контра"

Пускат билетите за Световното в Будапеща на 12 декември

Пускат билетите за Световното в Будапеща на 12 декември

Билетите за Световното първенство по лека атлетика в Будапеща през 2023 година ще бъдат пуснати в продажба на 12 декември, като по този начин ще се отбележат 250 дни до началото на планетарния форум. От Организационния комитет обявиха, че в продажба ще бъдат пуснати 420 000 билета в онлайн платформата.

Но най-нетърпеливите фенове ще имат достъп до билети от 9 декември в изключителна приоритетна предварителна продажба. Тези, които се регистрират, за да станат членове на Световното атлетическо семейство, ще получат своя лична връзка на 8 декември за закупуване на билети три дни преди общата продажба на билети.

С 50% от билетите на цена под $33, феновете ще могат да видят най-бързите жени и мъже в света да се състезават в сериите на 100 метра, а само за $54 могат да си осигурят място за вечерните сесии със звезди, които ще включват брой финали в различните дисциплини.

Ще има специални оферти и отстъпки за семейства и групови резервации, което дава възможност веднъж в живота за феновете да се насладят на събитието с най-близките си, както и първокласни билети за тези, които искат да се приближат най-близо до атлетическата писта.

Пакетите също ще бъдат достъпни за тези, които искат да следват любимите си спортисти от сериите до финалите или любимите си събития като хвърляния и скокове.

Снимки: Gettyimages

Още от Лека атлетика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти