Пиоли: Направихме твърде много грешки

Треньорът на Милан Стефано Пиоли не бе доволен от представянето на своя отбор в мача с Челси (0:3) от Шампионската лига. Той смята, че играчите му са направили твърде много грешки и това е причината да се стигне до тази тежка загуба.

"Трябваше да играем по-обре, това е сигурно. Не започнахме лошо, но след това загубихме образ и започнахме да правим грешки, дори и когато не ни пресираха. Когато правиш толкова грешки срещу опонент от такава класа, става сложно. Отсъстващите не са важни. Смятах, че отборът е готов за този мач и знаех от какви опасности трябва да се пазим. Но ние продължавахме да губим топката веднага или да даваме грешни пасове, а това даде твърде много пространства на Челси. Загубите трябва да ни помагат да израстваме, да намираме повече решителност и концентрация. Това е лоша загуба, със сигурност, но ще имаме шанс да покажем какъв отбор сме още в събота (б.р. - тогава е дербито с Ювентус)", заяви Пиоли.

"Отборът е разочарован и гневен, че не показа най-доброто от себе си, но това ще ни мотивира за вбъдеще", допълни наставникът.

Снимки: Gettyimages

Още от Футбол свят

Виж всички