Собствениците на Ливърпул ще развържат кесията през зимата

Собствениците на Ливърпул ще развържат кесията през зимата

Собствениците на Ливърпул от Fenway Sports Group са готови да развържат кесията за зимната селекция на клуба. "Червените" изпитват сериозни проблеми от началото на сезона, особено в Премиър лийг. Затова босовете са готови да осигурят необходимия бюджет на мениджъра Юрген Клоп за подсилване на състава, съобщава "Футбол Инсайдър".

Въпреки незадоволителните резултати, за момента Клоп запазва пълно доверие от страна на шефовете и негово уволнение въобще не е на дневен ред. По всичко личи обаче, че съставът, с който разполага, има нужда от подсилване и именно такова ще има.

Приоритет за гепманеца е намирането на подходящ централен халф, тъй като най-големите проблеми на отбора в момента са именно в тази зона. Наставникът обаче е категоричен, че ще привлече нов играч само ако той е достатъчно качествен и перспективен и ще бъде от полза за дълъг период напред. Клоп не желае да взима футболист, който само временно да запълни дупката в отбора.

За момента се говори, че набелязаният футболист за тази позиция е Юри Тилеманс от Лестър. Вероятно обаче Клоп има в полезрението си и други играчи, към които да се насочи.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти