Сестрата на Роналдо: Португалците са болни, бездушни и неблагодарни! Кристиано е на колене

Сестрата на Роналдо: Португалците са болни, бездушни и неблагодарни! Кристиано е на колене

„Португалците са болни, бездушни и неблагодарни хора“, които не ценят това, което Кристиано Роналдо е направил и продължава да прави за страната си. Това заяви в гневно обръщение сестрата на аса на Манчестър Юнайтед Катя Авейро в своя профил в „Инстаграм“. Повод за рязкото й изказване бяха призивите на медии и фенове Роналдо да бъде оставен извън състава за решаващия мач от Лигата на нациите срещу Испания. След двубоя, който „мореплавателите“ загубиха в самия край и по този начин пропуснаха възможността да играят на финалите през следващата година, тези настроения се засилиха още повече и някои изразиха мнение, че Роналдо повече не трябва да получава повиквателни. Ката Авейро заяви, че не е изненадана от поведението на своите сънародници, но подчерта, че Кристиано си остава най-добрият футболист в света и когато той е на колене, трябва да му бъде подадена ръка.

"Той има на своя страна семейството си и тези, които го обичат. Те винаги ще бъдат до него, независимо какво става. Но това, което се случва в момента, изобщо не ме изненадва. Португалците са свикнали да плюят в чинията, от която ядат. Винаги е било така. Затова, когато някой се измъкне от пепелта и промени манталитета, това пречи... Винаги ще бъдем с теб, кралю мой. Бъди спокоен.

Нужно е да подаваме ръка на тези, които винаги са давали всичко от себе си за Португалия. Португалците обаче са болни, дребни, бездушни и вечно неблагодарни. Този човек е на колене и няма кой да му подаде ръка. Това е жестоко. А той винаги е давал толкова много и продължава да дава. Този човек се казва Кристиано Роналдо и той просто е най-добрият играч в света", пише Авейро. 

Кристиано Роналдо отново захвърли капитанската си лента
Кристиано Роналдо отново захвърли капитанската си лента

Снимки: Imago

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти