Гледай на живо

"Трето полувреме" преди Канада - Мароко

Уорън: Тайсън Фюри е много, много разочарован от мълчанието на Джошуа

Уорън: Тайсън Фюри е много, много разочарован от мълчанието на Джошуа

Франк Уорън, мениджър на шампиона на WBC в тежка категория Тайсън Фюри, не е говорил с боксьора си от понеделник заради закъсалите преговори за финализиране на сблъсъка с Антъни Джошуа.

Двете страни обсъждаха възможността за двубой на 3 декември на стадион "Принсипалити" в Кардиф.

В понеделник Фюри публикува няколко видеоклипа в социалните медии, където обяви, че битката е „изключена“, тъй като Джошуа все още не е върнал подписан договор.

„Е, момчета, официално е, уреченият ден дойде и си отиде. В понеделник мина 17:00, няма подписан договор. Официално всичко приключи за Джошуа, той вече е на студено с глутницата вълци", каза Фюри.

„Забрави за битка с мен, идиот, страхливец, лайно, културист. Винаги го е знаел, винаги е знаел, че няма нужното, за да се бие с циганския крал. Независимо какво казваш сега, всъщност не ме интересува. Успех с кариерата и живота ти, край, мир.“

В момента Уорън не е дал актуална информация по въпроса, защото все още не е говорил с Фюри.

„Това е последната дума на Тайсън и дотам сме. Дори не съм говорил с него. Той е много, много разочарован, така че ще видим“, каза Уорън пред Talk Sport.

„За мен той постави краен срок, който беше десет дни след като изпрати договора и няколко души казаха, че няма смисъл, но това са десет дни. Получавате краен трансферен срок във футбола и понякога има битка в последната минута, за да спечелите играчи и да ги прехвърлите. Това е, което трябваше да се случи. Ще видим докъде ще стигне, но в момента чувствам, че сме доникъде”, добави мениджърът.

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички