Берое пусна в продажба билетите за мача с Левски

Берое пусна в продажба билетите за мача с Левски

Берое пусна в продажба билетите за домакинството си на Левски. Двбубоят от 12 кръг на efbet Лига е насрочен за 3 октомври (понеделник) от 20 ч. на стадион "Берое". 

Цената на билета за мача в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 8 лв. (от днес до неделя), а в деня на двубоя от касите пред стадиона билетът ще струва 10 лв. Билетите за VIP зоната са по 40 лв. , включително и за деца!

Белия иска Кръстев до края на сезона
Белия иска Кръстев до края на сезона

"Билетите за мача са в предварителна продажба и на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона. Може да закупите своя билет онлайн ТУК", пишат от старозагорския клуб.

Билети се продават  и на четирите каси на Eventim в Стара Загора: 1. ТЕХНОПОЛИС – бул. „Никола Петков“ (до Парк Мол) 2. OMV Дезинтегратор – бул. „Руски“ 3. ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. „Три чучура“ 4. Български пощи – ул. „Св. Княз Борис I“ 81 БИЛЕТИ СЕ ПРОДАВАТ И В ОФИЦИАЛНИЯ МАГАЗИН НА БЕРОЕ!

ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ДОСТЪП 

Всички привърженици на Берое ще могат да влизат от ТРИТЕ южни входа на стадиона, както и от северозападния вход. 
Всички привърженици на гостуващия отбор ще могат да влизат единствено в сектор „Гости“ от западната страна на стадиона 
Всички привърженици са длъжни да носят документ за самоличност 
Преди края на съответната среща вратата от трибуните към вътрешната част на стадиона (срещу Фен магазина) ще бъде затворена и напускането на съоръжението ще става единствено от южните входове 
Достъпът до коридора към ВИП ложата и ВИП залата ще бъде ограничен единствено за хора със съответен билет или бадж

Още от БГ Футбол

Виж всички