Чезето: С резултатите идва и самочувствието

Старши треньорът на Рилски спортист Николай Николов сподели мнението си след нулевото равенство с Костинброд в мач от осмия кръг на Югозападната Трета лига. По този начин Чезето и воденият от него отбор спряха победната серия на своя противник.

"Получи се един труден двубой, в който футболът беше на второ място. Опитахме се да се противопоставим на лидера в групата и мисля, че го направихме доста добре. Не ни достигна още малко, за да си вкараме положенията. 

Рилски спортист спря победната серия на Костинброд
Рилски спортист спря победната серия на Костинброд

Леко-полеко отборът придобива един облик, на който ще търсим още по-добро развитие. С футболистите се познаваме от двубоите помежду ни. Някои от тях имат дълъг стаж и бързо се разбираме. За две седмици горе-долу започваме да придобиваме облика, който аз ще искам. Трябва още много работа, за да стигнем крайната цел, която си поставихме. 

16 Рилски спортист - Костинброд

Започваме да се опитваме да изнасяме топката. Имаме леки проблеми, все още не сме много сигурни. С резултатите идва и самочувствието. Това е първият мач под мое ръководство, в който не получаваме гол. Лошото е, че и не успяхме да отбележим. Трябва да работим във всяка фаза на играта. 

16 Рилски спортист - Костинброд

Не ми харесва този формат на първенство. Когато е цялата група, има отбори, които могат да загубят навсякъде. Сега някои отбори даже не могат да се срещнат с такива от другата група. Търсим победата във всеки един мач и така ще бъде до последно", заяви Чезето пред камерата на Sportal TV.

Снимки: Владимир Иванов

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти