Италианска спортна журналистка отново украси тв екрана

Италианска спортна журналистка отново украси тв екрана

Родената в Парма брюнетка Моника Бертини от дълги години е един от секссимволите на пословичната с култа си към красивите жени италианска журналистика. 39-годишната хубавица е едно от лицата на гиганта Медиясет, като през този сезон ще се занимава основно с турнира за Купата на Италия.

В продължение на десетилетие чаровницата бе омъжена за бившия футболист Джовани Ла Камера, преминал през албанския Партизани Тирана и няколко отбора в Серия Б, сред които Римини, Читадела, Падуа и Комо. 

Двамата се разделиха в прекрасни отношения, като журналистката отрече информаците, че връзката им е била две години, добавяйки, че причината за раздялата е, че започнали да се чувстват „като брат и сестра“. Моника сподели също, че все още е привързана към смуглия бивш футболист.

От известно време Бертини е заедно с един от директорите на Интер – Пиеро Аузилио. Според едно от клюкарските издания на Апенините – Dagospia, след прибирането на Мони от почивката ѝ в Ибиса, нейният любим я е чакал с нетърпение. 

Все пак, сезонът в Серия А вече стартира и пътуванията на Аузилио около трансферните цели на „нерадзурите“ са приключили, което значи, че връзката им отново е готова да пламне след летния сезон.

Още от Булевард

Виж всички