Агентите на Де Йонг пристигнаха в Барселона

Агентите на Де Йонг пристигнаха в Барселона

Информациите около бъдещето на Френки де Йонг, които преминаваха през какви ли не обрати през цялото лято, не спират да изненадват с противоречивостта си през днешния ден. След като по-рано медиите в Испания тръбяха, че Челси е близо до това да се споразумее с Барселона за по-висока трансферна сума от Манчестър Юнайтед, последните новини фаворизират отново другия кандидат.

Потвърдено е, че днес агентите на Френки де Йонг са пристигнали в Барселона за преговори с ръководството на каталунците. Интересното обаче е, че в същото време уважаваният нидерландски журналист Марсел ван дер Краан твърди, че Манчестър Юнайтед вече се е разбрал с въпросните агенти на играча, без значение какво той говори в публичното пространство. Али Дурсун и Хасан Четинкая, както се казват представителните на Де Йонг, преговарят с Барселона за 20-те милиона евро, които клубът дължи на нидерландеца под формата на заплати, чието изпащане е отложено.

Кой от двата клуба обаче е наистина по-близо до Де Йонг и дали ще има развръзка около бъдещето му в следващите часове, остава напълно неясно.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, на живо, само в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Imago

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти