Кръстаич се фука със секси половинка

Кръстаич се фука със секси половинка

В последните дни усилено се спекулира, че новият селекционер на българския национален отбор по футбол ще бъде сърбинът Младен Кръстаич. Той е роден в Зеница през 1974 година, когато градът се намира в Югославия, а сега е част от Босна и Херцеговина. Той обаче винаги се е самоопределял като сърбин. Футболната му кариера преминава през Сента, Кикинда, Партизан, Вердер Бремен и Шалке 04. Като треньор е бил начело на Сърбия, ТСЦ Бачка топола и Макаби" Тел Авив.

Кръстаич е женен за любимата си Любица. Двамата се запознават, когато той е футболист на Партизан и оттогава са заедно. В Сърбия тя е „врло лепа“, и е категорично е в Топ 3 на най-красивите половинки на треньорите по време на световното в Русия.

Любица, която дари съпруга си с три деца, вече е ѝ баба. Тя обаче често обича да предизвиква със своите снимки от фитнеси, както и с татуировките си. Има няколко на тялото си, но най-ефектни са тези на едната ръка, каквито има и Пауло Дибала. Младен и Любица рядко се появяват на публични места заедно.

„Ожених се, тя забременя. Чудех се какво ми идва на главата, защото тогава карах „Юго“ (марка автомобил „Застава“) на изплащане, а бях платил само 2 вноски. Успокоих се и заиграх добре, когато дойдоха в джоба ми парите от Германия. Децата се возиха в джип“, разкрива Кръстаич пред „Моцарт спорт“.

Младен има и друг бизнес, освен футбола. Той е производител на ракия. Напитката се казва "Хуберт 1924" и дори вече печели международни конкурси.

Футболната съпруга пък изобщо не си трае, когато медиите нападат или критикуват Младен. „Младен също е от плът и кръв. За разлика от много хора в него има истинска страст“, казва тя за своя любим.

„Младен не е нощна птица. Харесва да бъде в компания, но в Германия се събираше предимно със сърби. Музиката е неговата любов. Обича да пее. Прави го дори на концерт на Миле Китич“, хвали го Любица.

Още от Булевард

Виж всички