Шакира с коварен план срещу Пике

Шакира с коварен план срещу Пике

Казват, че в любовта и на война всичко е позволено. Очевидно така мисли и Шакира, която е решена да използва всякакви средства в битката с доскорошния й любим - Жерар Пике. След раздялата двамата са твърдо решени да спечелят попечителството над децата си, а латинодивата вече е съставила план как да навреди на репутацията на футболиста. Тя вече е възложила задача на екип от хора да събират данни за поведението на защитника на Барселона, разкрива "Марка".

Колумбийската певица иска да заведе двамата им общи сина - Саша и Милан в Маями, но Пике категорично отказал. Именно това е предизвикало гнева й и тя е твърдо решена да разкрие някои от тайните на Пике - противоречивите му дейности и подробности от личния му живот. Една от причините, заради която Шакира иска да напусне Барселона е, че не може да понася семейството на Пике.

„Шакира разбра, че не познава мъжа, с когото живееше. Тя няма да спре, готова е на всичко, защото никога не е допускала, че той й изневерява. Затова нае хора, които съставят подробен доклад за Пике и неговото поведение. Има някои изненади, които няма да оставят никого безразличен към този случай. Те знаят неща, които го нараняват много, и то не само във връзка със семейни въпроси“, разказа източник, близък до певицата.

Тези, които познават добре Шакира, твърдят, че Пике си е "навлякъл нежелан враг" и войната между тях ще нанесе огромни щети на репутацията му.

Още от Булевард

Виж всички