Най-добрите години на Салах тепърва предстоят, убеден е Клоп

Най-добрите години на Салах тепърва предстоят, убеден е Клоп

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази голямото си удовлетворение от новия договор на звездата на отбора Мохамед Салах, по чийто адрес изказа суперлативи.

Официално: Салах преподписа с Ливърпул
Официално: Салах преподписа с Ливърпул

“Това е специална почерпка за нашите привърженици, за да се насладят на уикенда още повече. Убеден съм, че тази нощ ще има празненства по повод тази новина. Много съм доволен, много, много доволен. Това е най-доброто решение както за нас, така и за него. Мисля, че мястото му е при нас. Сега това е неговият клуб. Разбира се, новият договор отне известно време, но всичко е наред и така или иначе най-добрите неща винаги си струват чакането. Мо е един от най-добрите играчи в света и е напълно нормално да има някои неща за оправяне, когато си на неговото ниво. Така че големи похвали за Джулиън Уорд и Майк Гордън за това, че ни доведоха дотук.

Нямам никакво съмнение, че най-добрите години за Мо тепърва предстоят. И това са силни думи, защото първите му пет сезона тук бяха легендарни. По отношение на физическата форма, той е машина - в най-невероятното състояние. Той работи усилено за формата си и това му се отплаща. Способностите и нивото му на умения се покачват с всеки изминал сезон, като вземането му на решения също достигна ново ниво. Съотборниците му го обожават. Като треньори, ние знаем, че работим с някой специален. Привържениците пък го коронясаха за крал. Така че много яко. Това е просто страхотна новина. Мисълта за това ме кара да се усмихвам. Той остава при нас за по-дълго и това означава, че можем да постигнем още повече заедно”, коментира щастливият Клоп пред клубния сайт.

Снимки: Gettyimages

Още от Футбол свят

Виж всички