Мане: Идвам в Байерн в най-подходящия момент

Мане: Идвам в Байерн в най-подходящия момент

Звездната покупка на Байерн (Мюнхен) Садио Мане даде интервю за “Билд”, в което призна, че баварците и преди са се интересували от него, но така и не е имало сериозни преговори. 

“Да, вярно е, че и в миналото имаше контакти между Байерн и агента ми. Винаги съм се възхищавал на този клуб. Следя Байерн още от периода ми в РБ Залцбург, но тогава не се стигна до трансфер. Сега идвам в отбора с повече опит. Това е ситуация, в която всички печелят”, заяви Мане

Левандовски? Разбира се, че той е един от най-добрите нападатели в света, но аз не съм точният човек, който трябва да коментира бъдещето на Роберт”, каза сенегалецът. 

Той е доволен, че в Мюнхен ще се събере със сънародника си Буна Сар. Бранителят е в трансферната листа, но засега в Байерн не са получили оферта, която да ги удовлетворява, и планират да задържат десния бек, за да помогне на Мане за по-бързата му адаптация. 

Буна беше първият, с когото говорих за Байерн, когато се видяхме на лагера на националния отбор. Играли сме заедно още в академията на Метц. Той е чудесно момче, но ситуацията му в клуба не е лесна. Познавам го и съм сигурен, че ще се бори, за да получи още един шанс”, изтъкна Мане.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти