Пирин (Благоевград) преподписа със седем футболисти

Цели седем футболисти от Пирин (Благоевград) подновиха своите договори с клуба. Красимир Станоев, Преслав Йорданов, Венцислав Бенгюзов, Юлиан Попев, Янко Георгиев, Александър Дюлгеров и ветеренът Петър Занев сложиха подписите си под нови контракти и ще продължат да защитават цеветовете на “орлетата”.

Трима юноши на Пирин започнаха с първия отбор
Трима юноши на Пирин започнаха с първия отбор

Ето какво пишат от благоевградския клуб:

"В присъствието на президента Станислав Манолев, изпълнителния директор Велислав Елезов и техническия директор Светослав Дяков седем футболисти от настоящия състав на Пирин подновиха своите договори с клуба.

Красимир Станоев, Петър Занев, Преслав Йорданов, Венцислав Бенгюзов, Юлиан Попев, Янко Георгиев и Александър Дюлгеров подновиха своите контракти и ще бъдат част от отбора и през следващия сезон.

"Благодаря на ръководството на Пирин за това, че ми предложи нов договор. Знаете, че в Пирин съм у дома и за мен е голяма чест и удоволствие да нося зелената фланелка и да бъда част от пиринското семейство. Надявам се, че през новия сезон ще постигнем по-добро класиране и навръх сто годишнината от създаването на клуба ще зарадваме верните ни фенове. Сега ни чака здрава работа по време на подготовката", каза пред клубния сайт полузащитникът на "орлетата" Красимир Станоев".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти