Владо Манчев се хвърля в ново предизвикателство

Владо Манчев се хвърля в ново предизвикателство

Ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров посрещна в кабинета си Владимир Манчев, бивш национал, с блестяща кариера в ЦСКА, а към момента помощник – треньор на Миньор Перник, по повод интереса му към магистърската специалност „Финанси“, съобщи сайтът на университета. 

На срещата заедно с тях присъства представителя на алумни общността и футболен общественик Кирил Евтимов, възпитаник на УНСС в специалност „Счетоводство и контрол". Ректорът подчерта, че УНСС отдава огромно значение на студентския спорт, а когато професионални спортисти избират университета, за да се усъвършенстват допълнително е добра перспектива за развитие. 

"Реших да избера специалност „Финанси“, защото имам интерес в сферата на инвестициите и съм сигурен, че ще придобия много знания, които ще ми бъдат полезни. Това е сфера много по-различна от моята, бакалавърската ми степен е „Спортен мениджмънт“ в НСА и вярвам, че новата специалност, която съм избрал, ще бъде чудесно надграждане на знанията ми и то в друга посока“, сподели Манчев. 

Добави, че за него е чест и гордост да се обучава в най-добрия икономически университет. Миналото лято друг наш изтъкнат бивш футболен национал - Елин Топузаков, записа бакалавърската специалност “Мениджмънт и администрация“ в УНСС. Преди броени дни легендата на ПФК „Левски“ завърши 1-ви курс с много добър успех.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти