Капитанът на Етър: Ние сме най-големите виновници, опитахме се да сътворим чудо, но бе твърде късно

Капитанът на Етър Христо Иванов бе разочарован след загубата с 2:3 от Ботев (Враца), която остави “болярите” във Втора лига и през следващия сезон. Той каза, че в клуба има проблеми, но най-големите виновници за невлизането на “виолетовите” в efbet Лига.

“Днес се объркаха определени детайли при головете. Като цяло проблемът беше през пролетта, изгубихме хубава инерция. Има неща, които не са ОК в клуба, но това не трябва да ни оправдава. Като цяло ние сме най-големите виновници. Опитахме се да сътворим накрая някакво чудо, но беше твърде късно. Благодаря на най-верните ни фенове, които ни подкрепиха днес. Трудно се говори.

Много са факторите - контузии, лошо стечение на обстоятелствата, други фактори. Никой не вярваше, че ще стигнем до бараж след голямата ни преднина. Трудно си обяснявам нещата.

Моето желание е да продължа. Мисля, че имам още сили и възможности. На моменти се справих добре - както аз, така и колегата. Но можеше и да е още по-добре.

На Етър му прилича да е в “А” група като град, традиции, история. За утре не мога нито да коментирам, нито да мисля”, каза разочарованият страж на Етър.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти