Локо (Сф) се мести в "Надежда" за новия сезон

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев обяви, че в началото на следващия сезон "железничарите" ще се завърнат на собствения си стадион в "Надежда". Босът също така разкри, че бъдещето на треньора Иван Колев ще се решава по време на Управителния съвет следващата седмица.

"Дали виждам някаква промяна? Много минимална. Изключвам Лудогорец, където се инвестират пари и резултатите от това са налице. Всички останали, не искам да обидя някого, може и да пропускам някой клуб, но вървят просто по течението. Ден да мине, друг да дойде. 

"Много малко треньори в България са били две години на едно място. На пръсти се броят. Мисля, че Иван Колев получи един много добър кредит на доверие. Свърши си работата. Доволен съм. Понеделник-вторник ще има Управителен съвет и ще се разбере дали ще остане или кой ще е новият треньор", каза още собственикът на Локомотив (София).

Последните информации от клуба обаче твърдят, че решението вече е взето и Колев ще бъде освободен, а на негово място ще дойде Станислав Генчев. Бившият треньор на Лудогорец вече неофициално работи по селекцията и програмата за подготовка.

"Мач Телеграф"

Снимки: Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти