Ричарлисон към Карагър: Измий си устата преди да говориш за мен или Евертън

Ричарлисон към Карагър: Измий си устата преди да говориш за мен или Евертън

Звездата на Евертън Ричарлисон реагира остро на критики, които легендата на Ливърпул Джейми Карагър отправи по негов адрес.

Бившият защитник изрази недоволството си от поведението на бразилеца по време на вчерашната победа на Евертън с 3:2 над Кристъл Палас. Карагър за пореден път обвини Ричарлисон, че симулира контузии в своите мачове. “Обсъждането на паданията на Ричарлисон на земята няма нищо общо с пристрастията ми. Във всеки мач на Евертън, който наблюдавам, той пада по три-четири пъти сякаш е получил сериозна контузия, а след това просто става на крака. Не става въпрос за изпросване на дузпа или нарушение, а за преструване, че е наранен, когато всъщност не е”, написа Карагър в Туитър.

Някогашният футболист след това изтри публикацията си, но не и преди тя да е достигнала до самия Ричарлисон, който на свой ред му отговори също в социалната мрежа: “Карагър, измий си устата преди да говориш за мен и Евертън. Аз не те уважавам”. Последва реакция на бившия английски национал. “Всъщност на мен ми харесва това. Ако Туитър го имаше, когато бях футболист, сигурен съм, че щях доста да порицавам експертите!!”

Ричарлисон беше с голяма заслуга за снощния важен успех на своя отбор, който гарантира оставането на “карамелите” в Премиър лийг. Крилото отбеляза втория гол, с който резултатът беше изравнен за 2:2, а минути по-късно Доминик Калвърт-Люин направи обрата в мача пълен.

Снимки: Gettyimages

Още от Футбол свят

Виж всички