Лампард: Това е един от най-великите моменти в моя футболен живот

Лампард: Това е един от най-великите моменти в моя футболен живот

Мениджърът на Евертън Франк Лампард, бе изключително щастлив от победата на "карамелите" с 3:2 у дома срещу Кристъл Палас във Висшата лига. Този драматичен успех, дошъл след изоставане от 0:2, осигури мястото на отбора от Ливърпул в елита и догодина. 

"Това е един от най-великите моменти в моя футболен живот. В кариерата ми съм бил късметлия да изживея невероятно радости, особено като треньор и футболист в Челси. Дойдох в Евертън преди три месеца. Запознах се с положителни хора, които искат да променят нещата. Видях реакцията на футболистите и публиката. Искаше ми се да изляза от тялото ми, помислих си, че може дори да се разплача. Горд съм да бъда начело на този много специален клуб. Някой може да каже, че не сме спечелили нищо, но нека да дойде и да види какво означава всичко това за хората. Показахме изключителен характер. Привържениците ни дръпнаха напред. Те бяха нещо повече от 12-ия играч за нас", заяви Лампард пред медиите. 

В последния кръг от Висшата лига отборът на Евертън гостува на Арсенал, който има шансове за класиране в Шампионската лига.

Снимки: Imago

Още от Футбол свят

Виж всички