Наближава първият мач от Каменица Фен Купа - записванията продължават!

Футболът е велика игра, а Каменица Фен Купа ще върне футбола на феновете! Турнирът се завръща за своето 17-то издание, като записванията за него продължават.

А защо чакаш, обади се на приятелите си сега и събери отбора! Във всеки приятелски отбор има по един типаж. Обади се на "професора", за да дирижира всеки ход на терена. "Добрягата" сплотява отбора, той е весел и оправя настроението на всички. А "нереализираното про" е главният гол-реализатор. Можем да продължаваме до безкрай, но едва ли има нужда да описваме целия отбор...

Ако се позна, запиши се за тазгодишната Каменица Фен Купа. После звънни на приятелите си и направете отбора на "Легендите". Чакаме ви!

Първите мачове от състезанието, което дава възможност на футболните почитатели да изживеят мечтите си на терена, ще се проведат в края на месеца в Благоевград. След това футболни битки ще се разгорят и в Бургас, Варна, София, Велико Търново, Пловдив, Русе и Враца, а през септември под тепетата ще се проведе големият финал. Всеки може да се запише своя отбор в сайта на турнира www.kamenitzafancup.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички