Ще има ли сензационен обрат в сагата с Мбапе?

Ще има ли сензационен обрат в сагата с Мбапе?

Килиан Мбапе, който в последните месеци без считан за сигурно звездно попълнение на Реал Мадрид, е готов да остане в настоящия си клуб Пари Сен Жермен. Твърдеше, че французинът е договорил личните си условия с „белите“, но сега изглежда, че 23-годишният нападател е готов да остане още известно време на „Парк де Пренс“. Тази информация първо публикува уважаваният италиански журналист Джанлука Ди Марцио. Според него причините за решението не опират само до финансовата част, а са свързани и с хора, близки до него, които са имали решаваща роля и за трансфера му от Монако в ПСЖ през лятото на 2017 година.

Обявяването на решението на Мбапе се превръща в истинско шоу. Нападателят ще обяви избора си в предаването Telefoot по TF1 е неделя вечер. Поне така твърди френското издание „Екип“.

В ПСЖ са се опитали да задържат Мбапе с абсурдна оферта
В ПСЖ са се опитали да задържат Мбапе с абсурдна оферта

Вчера излезе информацията, че за да задържи младата си звезда, ПСЖ е предложил на Мбапе да стане ръководител на целия спортен проект, като това означава, че той ще може да взима важни решения за евентуални смени на треньорския пост и бъдещи трансфери. Вероятно това също е изиграло своята роля за промяната на решението на Мбапе. 

Още от Футбол свят

Виж всички