Иван Йованович остава в Панатинайкос още две години

Иван Йованович остава в Панатинайкос още две години

Гръцкият гранд Панатинайкос удължи договора на старши треньора Иван Йованович за още две години, след като сръбският специалист изведе "детелините" до участие в турнира на УЕФА Лига на конференциите, съобщи официалната страница на клуба. Така 59-годишният треньор остава на стадион "Апостолос Николаидис" поне до юни 2024-та година. Договорът му изтичаше в края на юни, но Йованович успя да стабилизира Панатинайкос и да го класира на 4-то място, което беше достатъчно за завръщането на европейската сцена. Отделно от това, тимът ще играе и на финала за Купата на Гърция в неделя срещу ПАОК. 

"След среща днес между мажоритарния акционер на Панатинайкос Янис Алафузос и треньора на отбора беше договорено сътрудничеството с Иван Йованович и неговия екип да бъде удължено с още две години! Така създаденото положително настроение беше подпечатано и остава завършването на официалната част с подписването на новия договор", се казва в становището на клуба. 

"Искам да благодаря на ръководството на Панатинайкос и г-н Алафузос за възможността да продължим с моите колеги работата, която започнахме в Панатинайкос преди около година. Желанието ми е да изглеждаме достойно за очакванията на историята на Панатинайкос и на милионите му фенове", каза треньорът от своя страна.

Още от Футбол свят

Виж всички