Тодор Тодоров: Серията продължава

Наставникът на Спартак Плевен Тодор Тодоров даде своя коментар след тежкото поражение от лидера в редовния сезон Рилски спортист с крайното 65:94 в мач №1 от полуфиналната серия между двата отбора. Ето какво сподели треньорът на плевенчани след срещата пред колегите от Max Sport 2:

Рилски спортист се развихри и отнесе Спартак в първия мач от серията
Рилски спортист се развихри и отнесе Спартак в първия мач от серията

“Рилски спортист е отбор, който печели мачовете си благодарение на минисериите си по време на двубоите. Това се случи във втората част, когато те дръпнаха в резултата и мачът влезе в едно такова темпо, в което ние не искахме да влиза. Разликата е голяма, серията продължава, ще се опитаме да коригираме нещата, които според нас трябва да оправим, и да излезем по по-различен начин във втория мач. 

Да, разликата е голяма, но в плейофи и с една точка да загубиш, пак е загуба. В първото полувреме имахме доста пропуснати отворени стрелби, доста ситуации под коша. Те достигнаха до една преднина, след която се чувстваха комфортно. Надявам се във втория мач да успеем да стоим близо до тях и да не им позволяваме да играят толкова спокойно.

Още от Баскетбол

Виж всички