Гледай на живо

Югоизточна Трета лига: ФК Крумовград - Саяна (Хасково) 3:1

Даниел Пеев в Block Out: Не трябва да имаме огромни очаквания към подмладения национален отбор

Бившият помощник треньор на националния отбор на България и настоящ старши треньор на Монтана Даниел Пеев коментира предстоящия сезон на държавния тим в Лигата на нациите и Мондиал 2022.

”Все някога се налага на националния отбор да бъде подмладен. Идва време опитните играчи да отказват участие в него и това дава шанс на младите за изява. Не трябва да имаме огромни очаквания към подмладения ни национален отбор. Всички искаме да постигаме победи срещу много съперници, но това не винаги е възможно, особено в период на подмладяване”, заяви Даниел Пеев във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

“Надявам се и другите отбора да са променили част от своите отбори и това да даде шанс на България да запише поведе победи в Лигата на нациите. Надявам се за Световното първенство в тима ни да се завърнат класните волейболисти Цветан Соколов и Тодор Скримов. Само с присъствието си те помагат много на всички останали в отбора ни. Така че, надявам се на Мондиал 2022 България да може да постигне добър резултат”, добави Даниел Пеев в студиото на Sportal TV.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти