Гледай на живо

Очаквайте: „108 години Левски“ - поднасяне на цветя на Могилката от играчи, ръководство и легенди на клуба

Ергенът: Румяна Нейкова беше моят идол

Виктор Стоянов, който придоби сериозна известност в България с участието си в риалити шоуто „Ергенът“ по bTV, разкри, че големият му идол в спорта е Румяна Нейкова.

„Идол ми беше моята съотборничка по онова време Румяна Нейкова. Имах удоволствието да тренирам с идола си ежедневно. Не знам колко хора могат да се похвалят с това нещо, но наистина беше неописуемо. Всеки път когато я видех сутрин на плаца с нас, се чувствах богопомазан, че имам такъв пример до мен. Тя беше много пъти мой стимул, в моменти, в които ми беше много тежко. Винаги беше там да ме подкрепи, да ме надъха, да удари едно рамо. Беше ме яд за второто място на Олимпиадата в Сидни. По това време аз не бях толкова добър в гребането и не усещах болката и разочарованието й. Но вече като наближи следващата Олимпиада в Пекин през 2008 г., тренирайки толкова време редом до нея, осъзнавах какво напрежение има към нея. Какви са очакванията. Съпреживявахме го всички, не само аз, а всички в отбор. И бях изключително щастлив, когато тя се качи на почетната стълбичка, заемайки мястото, което наистина заслужава“, каза Виктор Стоянов в подкаста “Фактор”.

Ергенът изгря в нов поп-фолк клип
Ергенът изгря в нов поп-фолк клип

„Спортът ме научи на дисциплина и на това, че нещата, които искат и резултатите, които търсиш, не идват лесно. Освен ако не си някакъв талант. Както знаем усърдната работа побеждава таланта. Всичко става с много работа и търпение. Дори и в предаването още в първите дни на снимки осъзнавах, че ще е много тежко. Опитах се да се адаптирам, имаше случаи, в които наистина не издържах и исках почивка“, добави той.

Виктор Стоянов: Гребането и фитнеса са моето хоби
Виктор Стоянов: Гребането и фитнеса са моето хоби

Още от Булевард

Виж всички