Стивън Хендри: Рони е машина за победи, той ще иска и осма световна титла

Стивън Хендри: Рони е машина за победи, той ще иска и осма световна титла

Легендата на световния снукър Стивън Хендри даде своята оценка за спечелената от Рони О'Съливан 7-а световна титла. В понеделник Ракетата триумфира с 18:13 над Джъд Тръмп на финала в "Крусибъл" и така изравни шотландеца по спечелени световни титли. Хендри е убеден, че 46-годишният Рони няма да спре дотук, а ще опита да излезе еднолично начело в класацията и ще направи всичко възможно да прибави и 8-а титла в колекцията си.

"Заслужена победа. Още в коментара казах, че Рони изведе снукъра до нови висини. Малко съм изненадан, че му отне толкова време, за да стигне до седмата титла - той е толкова добър! Когато аз изравних рекорда на Стив Дейвис от шест титли, знаех, че ще трябва да спечеля и седма. Предполагам, че същото си мисли и Рони, той ще иска да спечели осмата. Убеден съм, че няма да е напълно доволен, докато не постигне това. Това ще е следващата му цел, толкова е просто", убеден е Хендри.

"Рони е машина за победи. Той твърди, че рекордите не го интересуват, но аз съм убеден, че той ще иска да спечели осмата. Абсолютно. Начинът, по който доминираше на Световното от началото до края, беше наистина невероятен. ОК, може би не бе поставен под голямо напрежение, но причината е, че той просто играеше толкова добре и не позволи на съперниците си да го поставят под напрежение. Бе направо страхотен. Не мога да намеря достатъчно комплименти за играта, която показа в турнира", допълни шотландецът.

Още от Снукър

Виж всички