Левски отново ще залага на младите и на няколко опитни волейболисти през следващия сезон

Един от президентите на ВК Левски София Давид Давидов гостува във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out и говори за бъдещето на “сините”.

“Ценното, което се случи за нас в рамките на този сезон е, че много от нашите млади състезатели, в които инвестираме години наред, взеха по-сериозна роля в отбора и на практика дадоха предпоставки за очаквана възвръщаемост на част от тези инвестиции. Говоря този състав да бъде все повече и повече да бъде изграден от състезатели, които са започнали в Левски или голяма част от своето развитие са прекарали в Левски. Така, че очакваме с оптимизъм следващия сезон, в който с минимални корекции и подобрения на някои позиции, смятам че ще бъдем един боеспособен, интересен и симпатичен отбор от предимно млади състезатели”, обяви президентът на Левски София във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

“Ще се опитаме да запазим ядрото от състезатели и за следващия сезон, особено тези, които идват от школата ни, и разбира се, двама-трима по-опитни. С нас от опитните ни състезатели дългосрочни договори имат Слави Гоцев и Владислав Иванов. От там нататък доста скоро е след приключването на сезона, дори нямахме намерение да сме приключили към днешна дата, но така се случи. До края на този месец ще имаме повече яснота какви корекции ще бъдат направени по отношение на треньорско ръководство, състезатели. Имаме нужда от още малко време”, заяви Давид Давидов във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

Президентът на “сините”: Два мача вгорчиха сезона на Левски
Президентът на “сините”: Два мача вгорчиха сезона на Левски

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти