Холанд отхвърли първата оферта на Манчестър Сити

Холанд отхвърли първата оферта на Манчестър Сити

Нападателят на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд е отказал първата оферта от страна на Манчестър Сити. "Гражданите" са му отправили умопомрачително предложение, но въпреки това норвежецът е казал "не", твърди "АС".

Твърди се, че Холанд има клауза за откупуване в договора си на стойност 75 милиона евро. Това го прави повече от апетитна хапка на пазара. Ман Сити е един от най-сериозните кандидати за подписа му и затова от "Етихад" са му отправили оферта на стойност 500 хил. паунда на седмица, тя обаче за момента е била отхвърлена.

Холанд не отхвърля напълно възможността за преминаване в редиците на английския шампион. Той обаче иска първо да изчака да види каква оферта ще получи от Реал Мадрид, преди да вземе окончателното си решение.

Междувременно се подлага и под съмнение информацията за въпросната клауза за откупуване, която се оказва, че може и да не съществува. При това положение Борусия (Дортмунд) ще може да поиска доста по-висока цена за 21-годишния норвежец. Очаква се тя да надхвърли 100 милиона евро. Това ще промени доста ситуацията на пазара и със сигурност ще намали кандидатите за подписа на голаджията.

Още от Футбол свят

Виж всички