Камавинга: Когато подпишеш с Реал Мадрид, влизаш в друго измерение

Младият талант на Реал Мадрид Едуардо Камавинга сподели, че е подскочил от радост, когато е разбрал, че испанският гранд действително има сериозен интерес към него. 19-годишният френски халф облече бялата фланелка на “лос меренгес” през лятото на 2021, когато Реал го купи от Рен.

“Първия път, когато чухме, че Реал Мадрид ни следи, по-точно мен, агентът ми дойде у дома, към края на трансферния прозорец. Родителите ми и аз не първоначално подскочихме от радост тогава, защото знаехме, че в света на футбола нищо не е сигурно до последно. Така че потиснахме радостта си. Но след това, когато видяхме, че нещата са реални, подскочихме от радост.

“Това е клуб, за който всеки би искал да играе. В момента, в който подпишеш с Реал Мадрид, със сигурност влизаш в друго измерение.

Не бих казал, че има напрежение. Да играеш за този клуб е нещо, което ти дава криле, защото знаеш с какво се захващаш, това е клуб, който е печелил Шампионската лига 13 пъти. И знаеш, че Шампионската лига винаги е цел за клуба”, сподели в интервю за OneFootball Камавинга.

Още от Футбол свят

Виж всички