Борислав Крачанов: Не успяхме да издържим на началния удар на Фенербахче

Борислав Крачанов: Не успяхме да издържим на началния удар на Фенербахче

Треньорът на женския волейболен отбор на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов коментира загубата на неговия тим от Фенербахче с 0:3 в груповата фаза на Шампионска лига. Той сподели, че отборът му не е успял да издържи на силния начален удар на съперника и това е една от основните причини за поражението.

Марица тръгна смело, но ядоса Фенербахче и записа нова загуба в ШЛ🏐
Марица тръгна смело, но ядоса Фенербахче и записа нова загуба в ШЛ🏐

"В първия гейм играхме доста добър волейбол, на моменти превъзхождахме съперника. В неговия край си пролича, че сме доста млад състав. До решителната част водехме в резултата, но 2-3 индивидуални грешки позволиха на противника да спечели гейма. Тогава при нас дойде по-голямата част от притеснението и нещата тръгнаха надолу."

"Ние сме най-младият отбор. Момичетата израстват с всеки един мач, гейм. Можем да се радваме, че имаме изцяло български състав, който играе приличен волейбол. Искам да благодаря на всички, които дойдоха да ни подкрепят."

"Не успяхме да издържим на началния удар на Фенербахче. Знаехме пред какво се изправяме, но техният начален удар бе много силен и оттам тръгнаха нещата надолу. Предстои ни мач за Купата на България. Мачът днес ще ни подейства положително", завърши Крачанов.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти