Роналдо напуска през лятото, ако Манчестър Юнайтед не се класира за ШЛ

Роналдо напуска през лятото, ако Манчестър Юнайтед не се класира за ШЛ

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо ще напусне клуба през лятото, ако „червените дяволи“ не успеят да се класират за участие в в Шампионската лига. Според „Сън“ през тази седмица е имало разговори между представилите на португалеца и Ричард Арнолд, който от началото на следващия месец ще бъде главен изпълнителен директор на Манчестър Юнайтед. На него е станало ясно, че двете страни могат да се разделят, ако първият сезон след завръщането на Роналдо на "Олд Трафорд" се окаже провал. 

От лагера на Роналдо са изразили тревогите си от начина, по-който се развиват обстоятелствата. В момента отборът заема седмо място във временното класиране и въпреки че не е далеч от четвъртата позиция, резултатите и лъкатушенето в самото представяне не дават чак толкова поводи за оптимизъм.

Роналдо, който навършва 37 години през следващия месец, възнамерява да играе на високо ниво до 40 години, но желанието му е да приключи кариерата като победител, с още няколко трофея на сметката си. Именно с такава амбиция CR7 се завърна на „Олд Трафорд“ през лятото, когато подписа договор за две години. В момента обаче отборът на Манчестър Юнайтед не изглежда като такъв, който е готов да се бори за най-големите трофеи.

Още от Футбол свят

Виж всички