Renault разкрива повече за новия Austral

Renault разкрива повече за новия Austral

Новото Renault AUSTRAL навлиза в последния си етап на развитие. С всяко лансиране на нов модел нашите тестови автомобили преминават месеци на интензивни тестове, за да гарантират качество от най-високо ниво. Тези тестове за издръжливост потвърждават надеждността и дълготрайността на различните компоненти.

При тези тежки тестови условия новото Renault AUSTRAL финализира своята нова платформа CMF-CD3, както и гамата от електрифицирани задвижвания.

ИЗИСКВАЩИ ТЕСТОВЕ ЗА ОПТИМАЛНИ РЕЗУЛТАТИ

Новото Renault AUSTRAL навлиза в така наречените тестове за потвърждение, по време на които автопарк от около 100 автомобила ще измине 2 милиона километра.

В тази последна фаза новият SUV Renault AUSTRAL вече пътува през Франция, Испания, Германия и Румъния, за да тества разработките от изминалите фази. 900 шофьори ще пропътуват 600 000 км в реални условия по обществените пътища, докато 1 400 000 км ще бъдат изминати на писта.

Тези тестове ще позволят да се потвърди изборът на настройки за новата платформа CMF-CD3, както и да се тестват системите в помощ при шофиране, шумоизолацията и комфортът на окачването, за да бъде предоставено най-доброто на бъдещите клиенти.

100% ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА ГАМА ЗАДВИЖВАНИЯ

По време на тестовете ще бъдат изпитани и нови силови агрегати. Renault AUSTRAL ще се възползва от гама електрифицирани бензинови двигатели, повечето от които не са били виждани досега: ново поколение E-TECH Hybrid двигател, 1,3-литров TCe 12V mild-hybrid двигател и нов 1,2-литров TCe 48V mild-hybrid двигател, нововъведение в гамата на Renault.

Тази гама от двигатели ще предложи рекордна ефективност: намаление на CO2 емисиите до 105 гр/100 км по цикъл WLTP (за двигател E-TECH Hybrid, предварителни данни) и максимална мощност до 200 к.с.

И накрая: оглеждайте се, може да бъдете сред първите, които ще видят новото Renault AUSTRAL на пътя.

Гледайте най-вълнуващите състезания от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Още от Моторни спортове

Виж всички