ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

„Един коледен ден“ – Епизод 2

Тази Коледа, Sportal.bg застава зад каузата за осиновяването на бездомни животни. В подкрепа на Animal Rescue Sofia (приют Фермата) и Общински приют Пловдив се обявиха и участниците в нашия празничен сериал.

„Един коледен ден“ – Епизод 1
„Един коледен ден“ – Епизод 1

В продукция ще видите неочаквани кулинарни изпълнения, ще останете изненадани от декораторските умения на спортистите и ще се учудите от актьорския талант на футболистите, които с усмивка приеха да станат част от проекта. За да е напълно празнична атмосферата трябваше да приготвим и някои традиционни сладкиши, ястия и напитки, които изобщо не затрудниха звездите от efbet Лига.

Но в ролята на актьори не бяха само те, а и кучетата от приютите.

Във видеата, които излъчваме от вчера и ще продължим до 25 декември ще се забавлявате искрено с играчите, които поставихме в необичайна светлина.

Във втория епизод, който отново е посветен на кучетата от Animal Rescue Sofia (приют Фермата), талант в кухнята демонстрира вратарят на Славия и националния отбор Светослав Вуцов, както и футболистите на Локомотив (София) Божидар Кацаров и Йоргос Кацикас. Преди това пък с коледната декорация се заеха футболистите на Левски Борислав и Радослав Цоневи заедно с колегите си от Септември (София) Асен Георгиев и Атанас Кабов.

Да не забравяме обаче, че този сериал е посветен на благородна кауза – да помогнем на животните без дом. Затова, включете се в нашия проект и помогнете, купувайки благотворителния календар на Animal Rescue Sofia и дайте надежда на един четириног приятел за по-добър живот или направете дарение от 1 лев чрез смс с текст DMS DOG на кратък номер 17 777!

Календарът може да бъде намерен в благотворителното магазинче в София, ул. Дякон Игнатий 19 и е на цена 10лв!

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички