„Един коледен ден“ – Епизод 1

Казват, че по Коледа стават чудеса. Затова вложихме много любов и направихме опит да сътворим нашето коледно чудо. Всички обаче знаем, че отборната игра е ключът към успеха. Затова по пътя към нашата цел намерихме съмишленици от света на футбола, баскетбола и волейбола. И като един истински екип направихме първата крачка към една благородна кауза – този сериал, който ще ви покаже как един четириног приятел може да превърне къщата в дом със своята топлина и любов. Тези приятели обаче нямат свой собствен дом, но могат да ви дадат цялото си сърце, ако вие споделите вашия с тях.

Sportal.bg разкрива: Всички участници в “Един Коледен ден”
Sportal.bg разкрива: Всички участници в “Един Коледен ден”

Тази Коледа, Sportal.bg застава зад каузата за осиновяването на бездомни животни. В подкрепа на Animal Rescue Sofia (приют Фермата) и Общински приют Пловдив се обявиха и участниците в нашия празничен сериал.

В продукция ще видите неочаквани кулинарни изпълнения, ще останете изненадани от декораторските умения на спортистите и ще се учудите от актьорския талант на футболистите, които с усмивка приеха да станат част от проекта. За да е напълно празнична атмосферата трябваше да приготвим и някои традиционни сладкиши, ястия и напитки, които изобщо не затрудниха звездите от efbet Лига.

Но в ролята на актьори не бяха само те, а и кучетата от приютите.

Във видеата, които ще бъдат излъчени от днес до 25 декември ще се забавлявате искрено с играчите, които поставихме в необичайна светлина.

„Един коледен ден“ с Иван Бандаловски и Димо Бакалов
„Един коледен ден“ с Иван Бандаловски и Димо Бакалов

Още в първия епизод, който е посветен на кучетата от Animal Rescue Sofia (приют Фермата), талант в кухнята демонстрира футболистът на Арда (Кърджали) Тонислав Йорданов. Преди това пък до готварската печка застанаха Иван Бандаловски и Димо Бакалов.

С украсяването на елхата пък се заеха треньорът на баскетболния Левски Константин Папазов, неговите състезатели и национали Чавдар Костов и Цветомир Чернокожев, както и волейболният национал Светослав Гоцев. На помощ пък им се притече футболистът на Ботев (Враца) Йоан Бауренски.

Да не забравяме обаче, че този сериал е посветен на благородна кауза – да помогнем на животните без дом. Затова, включете се в нашия проект и помогнете, купувайки благотворителния календар на Animal Rescue Sofia и дайте надежда на един четириног приятел за по-добър живот или направете дарение от 1 лев чрез смс с текст DMS DOG на кратък номер 17 777!

Календарът може да бъде намерен в благотворителното магазинче в София, ул. Дякон Игнатий 19 и е на цена 10лв!

Още от Булевард

Виж всички