ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Гледай на живо

Очаквайте от 12:00 - Георги Градев и екипът му представят програмата си за управление на БФС

„Един коледен ден“ с Левски и Септември (Сф)

Казват, че по Коледа стават чудеса. Затова и Sportal.bg ще опита да сътвори своето коледно чудо.

Време е да вдигнем завесата и да разкрием какво се крие зад забавните видеа, които споделяме с вас напоследък. Проектът – „Един коледен ден“ , част от предаването - "Един ден с...", е свързан с благородната кауза, зад която застава Sportal.bg заедно с „Animal Rescue Sofia“ (приют "Фермата") и „Общински приют Пловдив“.

Ще се опитаме да направим тази Коледа по-специална за нашите четириноги приятели, като с помощта на част от футболните звезди от efbet Лига, Втора лига, известни имена от баскетболния и волейболния свят се постарахме да сътворим един мини сериал, в който да покажем, че клубната принадлежност няма значение, когато става въпрос да бъдеш просто човек.

"Един коледен ден" с Тонислав Йорданов
"Един коледен ден" с Тонислав Йорданов

В нашата продукция ще видите неочаквани кулинарни изпълнения, ще останете изненадани от декораторските умения на спортистите и ще се учудите от актьорския талант на футболистите, които с усмивка приеха да станат част от проекта.

„Един коледен ден“ с Иван Бандаловски и Димо Бакалов
„Един коледен ден“ с Иван Бандаловски и Димо Бакалов

В трите поредни епизода, които Sportal.bg и Sportal TV ще излъчат на 22, 23 и 24 декември ще се позабавлявате от сърце и ще станете свидетели на една истинска и безусловна любов - тази на кучетата, които взеха участие в поредицата. Те също показаха добри актьорски заложби.

За тях беше несравнимо усещането да попаднат в дом, сред уют и топлина. А ние заедно можем да им помогнем да си намерят собствен такъв. Осиновете, не купувайте. Потърсете и календарите на „Animal Rescue Sofia“ (приют "Фермата"), купувайки ги, вие помагате на едно животинче да живее по-добър живот. Нашите участници вече го направиха, направете го и вие. Не оставайте безразлични, помогнете...не само по Коледа!

*В нашия профил в социалната мрежа Инстаграм ще намерите повече подробности за календара и как можете да се сдобиете такъв!

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Спасияна Сергиева

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти