Клоп за Окслейд-Чембърлейн, Александър-Арнолд и заразените с коронавирус в Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели мнението си за някои от играчите на тима и сподели, че “по-голяма прозрачност би помогнала”, говорейки за случаите с коронавирус в тимовете в Премиър Лийг и неяснотата, витаеща около съставите на отборите заради здравните протоколи, отнасящи се до COVID-19. Ливърпул гостува на Тотнъм в Лондон на 19 декември и германският специалист заяви, че не знае какво да очаква.

За Окслейд-Чембърлейн:

“Това е най-добрият Алекс Окслейд-Чембърлейн, откакто съм в клуба. Знам, че той е имал силни моменти, но сега играе с ново качество, успокоява играта и е въвлечен във всичко, което се случва на терена. Това е голяма стъпка, много съм доволен от него в момента”.

Рекорд и за Юрген Клоп
Рекорд и за Юрген Клоп

За Александър-Арнолд:

“Адаптираме играта си към неговите умения. Сега той играе на различна позиция на терена в сравнение с началото, защото сега е по-зрял и уверен, много по на “ти” е с всички аспекти на играта. Той прави много неща за нас и се наслаждава на терена, но е трудно, още е млад. Вчера той отбеляза един от най-хубавите си голове, но не изигра един от най-добрите си мачове. Но дори когато не всичко ти се получава, можеш да бъдеш решаващ играч и той бе такъв”.

Клоп не подкрепя спирането на първенството: Трябва да намерим начин да преминем през това
Клоп не подкрепя спирането на първенството: Трябва да намерим начин да преминем през това

За заразените с коронавирус Виржил ван Дайк, Фабиньо и Къртис Джоунс:

“Това е процес в развитие, те не са тук, но са добре. В този момент никой друг не е с положителен резултат от тестовете, но все още е доста рано, ще видим”.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти