Людмил Найденов: Надявам се Светльо да играе и да се развива възходящо в Турция

Людмил Найденов: Надявам се Светльо да играе и да се развива възходящо в Турция

Мениджърът на волейболния Марек Юнион Ивкони (Дупница) Людмил Найденов коментира трансфера на младия български национал Светослав Иванов в елитния турски тим Олпауър Джизре Волейбол Спор. Найденов изрази надежда, че Иванов ще играе и ще се развива възходящо там.

Национал продължава кариерата си в Турция
Национал продължава кариерата си в Турция

"Политиката на нашия клуб е такава, че когато млад и перспективен играч получи добра оферта от чужбина, ние не го спираме. Състезателите трябва да се развиват. За него имаше запитвания и от други клубове, включително и от Италия, но преценихме, че този отбор е най-добрият избор за момента. Светльо отива на място, където има още един българин и това е само в негов плюс, ще му помогне да се адаптира по-бързо. Надявам се да играе и да се развива възходящо", коментира за BGvolleyball.com Найденов.

Очаква се Светослав Иванов да вземе участие за новия си тим още в неделя (28 ноември) срещу Бурса Бююкшехир Беледийе. Джизре е на 10-а позиция в класирането с 10 точки след 3 победи и 6 загуби.

Гледайте Лига на нациите, Шампионска лига, Световно клубно първенство, Световно първенство 2022 и още много волейбол на световно ниво в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички