Кои футболисти от efbet Лига са най-големите звезди в Инстаграм

Кои футболисти от efbet Лига са най-големите звезди в Инстаграм

Футболистите са звезди не само на терена, но и извън него. А напоследък мярката за слава е отражението на последователите и лайковете в социалните мрежи. Затова се поразровихме, за да видим кои от звездите в efbet Лига са най-популярни в Инстаграм. И ето какво открихме...

1.Георги Миланов – Левски 

Футболистът на Левски се оказва най-голямата звезда в Инстаграм сред своите колеги от efbet Лига. Причина за това са неговите 119 000 последователи в социалната мрежа. За сметка на това той е последвал едва 459 души. Съвсем не е изненада, че полузащитникът на „сините“ има толкова много фенове с оглед на футболната му визитка. Той е носил екипите на руския гранд ЦСКА (Москва), МОЛ (Види) и Грасхопър.

2.Маркиньос – Ботев (Пловдив) 

Нападателят на „канарчетата“ се нарежда на втора позиция в класацията с 80 800 последователи. Той следва 909 души. Изненада няма, тъй като 22-годишният футболист идва от Бразилия, където футболът е религия. Дори, може би последователите му са малко...

3.Зе Гомеш – Черно море 

Португалският нападател на „моряците“ може да се похвали с 62 500 последователи в социалната мрежа Инстаграм, но за сметка на това той е последвал само 668 профила. Големият брой фенове на 22-годишният футболист не е изненада, тъй като той е минал през всички гарнитури на Бенфика и втория отбор на португалския гранд.

4.Николай Михайлов – Левски 

Вратарят на националния отбор и Левски е следван от 53 400 души, а той е последвал 500. Опитният страж буди интерес не само с изявите си на терена, но и с личния си живот, което е предпоставка за повече фенове и в социалните мрежи.

5.Кирил Десподов – Лудогорец 

Нападателят на шампиона в efbet Лига също се радва на солиден брой последователи в Инстаграм. Към българския национал има интерес от 49 300 профила, които изкъсо следят „изявите“ му там. Десподов пък е последвал едва 198 души.

6.Иван Бандаловски – Царско село 

Едва ли е изненада интересът към защитника на „царете“ Иван Бандаловски. Бандата, както го наричат всички е следван от 48 300 души в Инстаграм, а той има интерес към 779 профила. Големият брой последователи на футболиста е оправдан с оглед на това, че е носил екипите на грандове като ЦСКА и сръбския Партизан.

7.Пиерос Сотириу – Лудогорец 

Кипърският нападател също буди сериозен интерес в социалните мрежи и вече е натрупал 46 800 последователи, докато той проявява интерес към 1123 акаунта. Най-вероятно той е запалил интереса и на доста фенове при престоя си в Копенхаген.

8.Жеферсон – ЦСКА – София 

Полузащитникът на „армейците“ също намери място сред най-харесваните в социалните мрежи със своите 44 600 последователи. Той е последвал 976 профила в Инстаграм.

9.Федерико Варела – ЦСКА – София 

Швейцарското попълнение на „червените“ е поредният играч на тима, който попада в списъка с най-много последователи в мрежата. В Инстаграм 24-годишният футболист може да се похвали с 32 500 последователи, докато само 399 профила имат честта той да ги следва.

10.Николай Бодуров – Пирин (Благоевград) 

Едва ли е изненада присъствието на бившия национал в тази класация. Защитникът на „орлетата“ винаги е знаел как да приковава вниманието, било то на терена или извън него. Със сигурност годините с екипите на ЦСКА и Фулъм са му осигурили много фенове.

11.Радослав Цонев - Левски Към полузащитника на "сините" интересът също не е малък. 26-годишният футболист е следван от 24 000 акаунта, а той следва едва 181. 

12.Влатко Дробаров – Черно море 

Защитникът на тима от Варна е с 19 100 фена в Инстаграм и най-вероятно причина за това е богатият му опит зад граница, както и изявите му в първенството на Индия. Македонският футболист следва само 650 профила.

13.Жорди Кайседо – ЦСКА – София 

Нападателят на „армейците“ също има 19 100 последователи в социалната мрежа, където той е обърнал внимание на едва 81 профила, които са свързани единствено с футбол.

Още от Булевард

Виж всички