Новият талант на Барселона бил на крачка от Реал Мадрид

Новият талант на Барселона бил на крачка от Реал Мадрид

Новият талант на Барселона Илиас Ахомаш е бил на крачка от Реал Мадрид. 17-годишният футболист дебютира в първия отбор на "Блаугранас" в дербито с Еспаньол. Неговият агент Орасио Галиоли обаче разкри, че младият нападател е отказал предложение да премине в големия враг, след като е бил освободен от Барса в детските си години.

"Не можах да разбера защо Илиас бе освободен от Барса като дете, но в живота всички правим грешки. Тогава той отиде да играе за Химнастик де Манреса и си помислих "как е възможно това"? Жорди Роура ми каза, че също не разбира това нещо и в крайна сметка го върна в Барселона. Това бе желанието и на Илиас, който обича този клуб. В един момент от Реал опитаха да го вземат, имаше интерес и от други европейски клубове, но неговото единствено желание бе да играе за Барса", разкри агентът.

Илиас първоначално започва да тренира в Барселона от 2007 до 2013 година, след това е освободен и преминава през школата на Химнастик де Манреса, където остава четири години, преди през 2017-а отново да се завърне в Барса.

Още от Футбол свят

Виж всички