Рони О'Съливан: Преди бях сред мрънкащите в снукъра

Рони О'Съливан: Преди бях сред мрънкащите в снукъра

Суперзвездата на снукъра Рони О’Съливан ще се опита да спечели рекордна осма титла от Шампионата на Обединеното кралство, който започва на 23 ноември в Йорк. Финалът пък се пада точно на 46-ия рожден ден на Ракетата - 5 декември.

Рони О'Съливан: Има две дивизии на топ играчи в момента
Рони О'Съливан: Има две дивизии на топ играчи в момента

“Много съм спокоен и отпуснат, наслаждавам се на живота. На всеки турнир се чувствам като на ваканция, защото съм се отдръпнал от токсичната атмосфера, когато понякога съпътства снукъра. Много хора се оплакват и мрънкат, а преди и аз бях един от тях, но реших, че не мога да живея повече така и се отдръпнах.

Много неща бих променил в снукъра и преди време се опитвах да го направя, говорил съм с влиятелни фигури и съм им казвал мнението си за някои неща. Но беше важно за мен да променя живота си, защото не можеше да продължавам така. За щастие, имах близки приятели, които ми помагаха и ме предпазваха от използвачите.

От всички неща, които правя, снукърът ще е първото, от което ще се откажа. На този етап от живота ми не мога да се лиша от другите ми занимания, за да продължа със снукъра, например. Но все още се наслаждавам на играта и я обичам.

Просто съм си изградил позиция в снукъра, в която аз мога да решавам какво да правя и не завися от организатори и ръководство”, каза О’Съливан преди старта на първия за сезона турнир от “Тройната корона”.

Още от Снукър

Виж всички