ЦСКА 1948 обяви партньорство

ЦСКА 1948 стартира партньорство с испанския технологичен стартъп Director11. Клубът ще разчита на услугите на компанията за дигитализиране на процесите, свързани с администрацията, организацията и ръководството по всички етажи на структурата на армейския отбор.

"Благодарение на това ново споразумение за сътрудничество испанският технологичен стартъп разширява присъствието си на европейския континент и се утвърждава като един от водещите софтуери за управление на футболни клубове на световния пазар. ЦСКА пък за пореден път доказва, че е сред най-иновативните отбори в страната, проправяйки пътя на българския пазар за подобна революционна система за управлението на футболен клуб. Все повече тимове в световен мащаб избират модулната система на Director11, която да бъде техен надежден помощник при ежедневните им операции. Ясна тенденция, която показва прогресивното разрастване на испанската компания, която е предпочитана опция за мениджърите в сравнение с други по-традиционни софтуери за управление . 

Информацията използвана в Director11 се запазва на 100% в онлайн облак, което позволява пълната дигитализация на клубовете и възможност за работа от разстояние. Пандемията ускори процесите на дигитализация в професионалния футбол . Необходимостта да се оптимизират и управляват различните области на футболните клубове, както и работата от разстояние, означава, че през последните месеци се е увеличил интересът към намирането на решения, които го позволяват. От Director11 се похвалиха за партньорството в уебсайта на компанията, като отличиха пътя, който ЦСКА е изминал дотук от най-ниските нива на българския футбол до efbet Лига. От стартъпа добавиха, че клубът е с несравним потенциал за растеж и пожелаха скорошно участие в европейските клубни турнири. ЦСКА посреща партньорството с Director11 с ентусиазъм и благодари на компанията за предложените услуги. Клубът се надява двете страни да покорят нови висини заедно!", пишат "червените" в официалния сайт на клуба.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти