Волейболистите на Хебър отлетяха за Беларус

Преди минути волейболистите на Хебър излетяха за Беларус, където ще се изправят срещу Шахтьор (Солигорск) в четвъртък в Минск в среща-реванш от втория кръг на Шампионската лига от 17,30 часа.

Преди седмица Хебър допусна загуба в Пазарджик от Шахтьор с 2:3.

Хебър допусна обрат от Шахтьор в Шампионската лига
Хебър допусна обрат от Шахтьор в Шампионската лига

След загубата у дома с 2:3 гейма, в гостуването българският първенец се нуждае от победа с 3:0 или 3:1, за да отстрани съперника. При успех с 3:2 ще се играе “Златен гейм”, победителят от който продължава в трети кръг.

Млад талант в състава на Хебър за реванша срещу Шахтьор в Шампионската лига
Млад талант в състава на Хебър за реванша срещу Шахтьор в Шампионската лига

В състава на „тигрите“ е и 16-годишният състезател от школата на клуба Иван Сарафов. Той е юношески национал и едно от перспективните попълнения в тима. Волейболистът вече бе с тима за контролите в Италия, а сега бе картотекиран и за Шампионската лига.

24 Хебър допусна обрат от Шахтьор в Шампионската лига

Поради липса на удобни полети пазарджиклии имат две прикачвания и близо девет часа път до Минск, тъй като ще отбележат над пет часа престой в Турция. При пристигането си в Беларус те ще направят освежително занимание във фитнеса.

Гледайте Лига на нациите, Шампионска лига, Световно клубно първенство, Световно първенство 2022 и още много волейбол на световно ниво в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички