Крушарски бесен: Това е подигравка с хората, които си харчат парите за футбола

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира последното решение на спортно-техническата комисия към БФС, която премести двубоя от 1/8-финалите за Купата на България да се играе на стадиона в столичния квартал “Надежда”. Бизнесменът не остана доволен и критикува остро това решение. 

Локо (София) се завръща в "Надежда" за мача с Локо (Пловдив)
Локо (София) се завръща в "Надежда" за мача с Локо (Пловдив)

“Въобще има ли такава комисия? Говорих с един шеф на комисията, доколкото знам, Неделчо Михайлов и той ми прехвърля топката на Професионалната лига. Доколкото съм по-информиран, защото съм стара кримка, разбрах, че той вчера е казал в "Нова", че “какви са тези Локомотив (Пловдив) да ги питам тях. Ако този елемент не знае какво значи Локомотив (Пловдив), аз му казах, че ще помоля Боби да го изхвърли, защото иначе аз ще преустановя участието си и ще дам акциите на клуба на Неделчо Михайлов”, заяви Крушарски пред “Дарик”. 

“Вече ми писна от тази неразбория. То вече е решено. Каква промяна може да се случи?! Крушарски се използваше до момента, а вече не е необходим. Аз съм поредният, който е от страната на булката. Къде е промяната? Винаги малките камъчета са обръщали каруцата. Да са живи и здрави. Може да направя един номер и да играем продълженията и дузпите на свещи на този стадион. Да, ще направим романтика, ще направим и серенада, за да бъде по-интересно”. 

“Това е подигравка с хората, които си харчат парите за футбола. Това вече преля чашата на търпението. Аз станах за подигравка. Какви промени ще има? Пременил си Илия пак в тия. Съжалявам, че повярвах на думите преди конгреса. Ако знаех, че на този конгрес няма да има програми, щях да се кандидатирам и да ги отвея като циклон“, каза още собственикът на Локо (Пловдив).

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти