Два проблема бавят новия договор на Бруно Фернадеш

Два проблема бавят новия договор на Бруно Фернадеш

Манчестър Юнайтед и Бруно Фернандеш все още не могат да постигнат споразумение за подновяване на договора на 27-годишния португалец. Макар настоящият контракт на футболиста да е до 2025 година, в клуба са много доволни от него и искат да го обвържат за по-дълъг период. Самият играч също е склонен да преподпише, но за момента има два въпроса, по които двете страни не могат да се разберат, твърди журналистът Фабрицио Романо.

Първият проблем е, че в момента Фернадеш получава най-ниска заплата в сравнение с останалите звезди на клуба и той иска сериозно увеличение. Шефовете са склонни да вдигнат възнаграждението му, но не и с толкова, с колкото той настоява.

Другият проблем е продължителността на договора. В Юнайтед не искат той да е прекалено дълъг, за да не се налага да плащат огромна заплата на футболиста, когато той вече е на 32-33 години и има вероятност вече да не е на същото високо ниво.

Все пак преговорите между двете страни продължават и надеждите са, че те ще намерят някакъв компромисен вариант, който да е добър за всички.

Още от Футбол свят

Виж всички