Феновете на Тотнъм поискаха среща с ръководството на тима

Тръстът на феновете на Тотнъм е поискал официална среща с ръководството на “шпорите”, за да бъде обсъдена краткосрочната и дългосрочната визии за развитие на клуба. 

През лятото на мениджърския пост след дълго търсене бе назначен Нуно Еспирито Санто, който започна с три поредни минимални победи в Премиър лийг и дори спечели наградата за Мениджър на месец август, а неговият тим бе на първо място в класирането.

 След това тенденцията се обърна и в момента лондончани са в серия от три поредни загуби с по три попадения в първенството от Кристъл Палас, Челси и Арсенал. Освен това Тотнъм е на последно място в класирането по по отправени удари по посока на противниковата врата и създадени шансове, а назначаването на португалеа вече е определяно като кошмарно. В неделя след загубата от Арсенал той дори прекъсна интервюто си и се прибра в съблекалнята, след като бе обиждан от трибуните. 

От тръстът изтъкват в официалното си изявление, че изключително много фенове на тима са се свързали с тях, за да изразят притесненията си от посокат на развитие на тима и поради тази причина са били принудени да поискат срещата с Даниел Леви.

Още от Футбол свят

Виж всички