Тухел: Трябва да принуждаваме съперниците да се представят под нивото си, както направи Ман Сити с нас

Тухел: Трябва да принуждаваме съперниците да се представят под нивото си, както направи Ман Сити с нас

Мениджърът на Челси Томас Тухел смята, че неговият отбор трябва да прави със съперниците това, което Манчестър Сити направи с лондончани в дербито в събота. "Гражданите" не оставиха почти никакви шансове на Челси и нанесоха първа загуба на "сините от Лондон" от началото на сезона. Тимът на Тухел се представи под очакванията в офанзивен план и не успя да нанесе нито един точен удар за 90-те минути на "Стамфорд Брид" .Сега за Челси предстои гостуване на Ювентус в двубой от Шампионската лига.

"Не ни интересува срещу кой играем. Ние трябва да свършим нашата си работа и трябва да го направим по-добре от последния път. Трябва да принуждаваме съперниците да се представят по-слабо от възможностите им. Точно това направи Сити с нас. На това ниво винаги гледаме представянето, а не самия резултат. Резултатът трябва да е следствие от представянето.

Не знам дали Мейсън Маунт ще може да играе срещу Ювентус. Трябва да изчакаме и да видим. В крайна сметка това може да е въпрос на часове.

Доволен съм от представянето на Рубен Лофтъс-Чийк. Ако не беше така, той нямаше да влезе в последния мач. Игра срещу Зенит и срещу Астън Вила, след което влезе за 15 минути срещу Манчестър Сити. Нямаше да е така, ако не го заслужаваше“, заяви Тухел

Още от Футбол свят

Виж всички